Kritik olaylartekniği'nin (KOT) otel işletmelerindeki hizmet kalitesinin ölçümü ve iyileştirilmesinde kullanılabilirliği: SERVQUAL tekniği ile karşılaştırmalı bir değerlendirme

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Kavak, Bahtışen
dc.contributor.author Yılmaz, İbrahim
dc.date.accessioned 2022-10-19T08:42:25Z
dc.date.available 2022-10-19T08:42:25Z
dc.date.issued 2003
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/7654
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher DAÜ Turizm Araştırmaları Dergisi tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Otel işletmeleri tr_TR
dc.subject Kritik olaylar tekniği tr_TR
dc.subject Servqual tr_TR
dc.title Kritik olaylartekniği'nin (KOT) otel işletmelerindeki hizmet kalitesinin ölçümü ve iyileştirilmesinde kullanılabilirliği: SERVQUAL tekniği ile karşılaştırmalı bir değerlendirme tr_TR
dc.title.alternative The usability of the critical lncident technique (CIT) in the measurement and lmprovement of service quality in the hotel îndustry: A comparative evaluation with the SERVQUAL technique tr_TR
dc.type article tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 0000- 0003-1493-5379 tr_TR
dc.contributor.authorID 166953 tr_TR
dc.identifier.volume 4 tr_TR
dc.identifier.issue 1-2 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster