etnik restoranların tercih nedeni olan faktörler açısından değerlendirilmesi nevşehir’deki etnik restoran tüketicileri üzerine bir araştırma

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Dönmez, Büşra
dc.contributor.author Dursun, Meral
dc.contributor.author Özgül Katlav, Eda
dc.date.accessioned 2021-09-21T06:29:31Z
dc.date.available 2021-09-21T06:29:31Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation GASTRONOMİ TURİZMİNDE GÜNCEL ARAŞTIRMALAR, Bölüm adı:(Enik restoranların tercih nedeni olan faktörler açısından değerlendirilmesi Nevşehir’deki etnik restoran tüketicileri üzerine bir araştırma) (2020)., DÖNMEZ BÜŞRA,DURSUN MERAL,ÖZGÜL KATLAV EDA, Detay Yayıncılık, Editör:Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 350, ISBN:978-605-254-265-1, Türkçe(Bilimsel Kitap), (Yayın No: 6793006) tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-265-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4994
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Etnik restaurant tr_TR
dc.subject Tüketici tr_TR
dc.subject Tercih tr_TR
dc.title etnik restoranların tercih nedeni olan faktörler açısından değerlendirilmesi nevşehir’deki etnik restoran tüketicileri üzerine bir araştırma tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal gastronomi turizminde güncel araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turizm ve seyahat hizmetleri pr tr_TR
dc.contributor.authorID 44186 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster