Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan yeraltı restoran işletmelerinin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Buyruk, Lütfi
dc.contributor.author Özen, İbrahim Akın
dc.contributor.author Aydemir, Durmuş Ali
dc.date.accessioned 2021-07-01T07:45:39Z
dc.date.available 2021-07-01T07:45:39Z
dc.date.issued 2020-06
dc.identifier.citation Kapadokya’da Türk Gecesi Etkinliği Sunan Yeraltı Restoran İşletmelerinin Menülerindeki Geçmişten Günümüze Değişiklikler Hakkında Bir Araştırma) (2020)., BUYRUK LÜTFİ,ÖZEN İBRAHİM AKIN,AYDEMİR DURMUŞ ALİ, Detay Yayıncılık, Editör:Aydın Şule, Çoban Ömer, Karakuş Yusuf, Çalışkan Nurgül, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 334, ISBN:978-605-254-265-1, Türkçe( tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-265-1
dc.identifier.uri https://www.detayyayin.com.tr/urun/gastronomi-turizminde-guncel-arastirmalar
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3393
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/restrictedAccess tr_TR
dc.subject Kapadokya tr_TR
dc.subject Cappadocia tr_TR
dc.subject Türk gecesi tr_TR
dc.title Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan yeraltı restoran işletmelerinin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi turizminde güncel araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 37095 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-1172-5448 tr_TR
dc.identifier.volume 1 tr_TR
dc.identifier.startpage 247 tr_TR
dc.identifier.endpage 255 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster