Bol suda yıkama, deglasaj,glaze

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Özen, İbrahim Akın
dc.date.accessioned 2021-06-22T10:28:36Z
dc.date.available 2021-06-22T10:28:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Bol suda yıkama, Deglasaj, Glaze, ÖZEN İBRAHİM AKIN, Yayın Yeri:Detay Yayıncılık, Editör:Sarıışık Mehmet, Özbay Gülçin, Ceylan Veli, Basım sayısı:1, Sayfa sayısı:783 tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-253-8
dc.identifier.uri https://www.detayyayin.com.tr/urun/gastronomi-sozlugu-a-dan-z-ye
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/2902
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/restrictedAccess tr_TR
dc.subject Bol suda yıkama tr_TR
dc.subject Deglasaj tr_TR
dc.subject Glaze tr_TR
dc.title Bol suda yıkama, deglasaj,glaze tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Sözlüğü tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 37095 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-1172-5448 tr_TR
dc.identifier.startpage 86 tr_TR
dc.identifier.endpage 222 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster