Konu "Tourism" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü listeleme

Konu "Tourism" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Erol, Günay; Çontu, Mehmet (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, 2019-11)
    Üzüm, geçmişi çok eskiye dayanan ve birçok toplumun mutfak kültüründe yer alan önemli bir yiyecektir. Özellikle Anadolu toprakları üzüm için oldukça elverişli topraklar olarak görülmektedir. Bu açıdan bakıldığında bu ...
  • Koçak, İsmail; Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Aksaray Üniversitesi, 2012-09-22)
    Çalışma Hacıbektaş ilçesinin inanç turizmi potansiyelini araştırmayı amaçlamaktadır. Bu amaca ulaşmak için 2012 yılında inanç turizmi açısından değeri olan yerlerde alan çalışması ve gözlemler yapılmıştır. Bu alanlarda ...
  • Aydın, Şule; Eren, Duygu; Çontu, Mehmet (https://dergipark.org.tr/tourismandrecreation, 2020-11-09)
    Bu çalışma, turizm işletmelerinde çalışan insanların kişilik özelliklerinin işe adanma düzeylerini etkilediği düşüncesinden yola çıkılarak yapılmıştır. Bu doğrultuda çalışmanın amacı, turizm işletmelerinde çalışanların ...
  • Aydın, Şule; Eren, Duygu; Çontu, Mehmet (Detay yayıncılık, 2020-09-04)
    Bu araştırma Nevşehir il sınırları içerisinde faaliyet gösteren 4-5 yıldızlı ve butik otel işletmelerinde çalışanların kişilik özelliklerinin işe adanmışlık düzeyleri üzerinde etkisi olup olmadığını tespit edebilmek amacı ...