Yazar "Keskin, Emrah" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü listeleme

Yazar "Keskin, Emrah" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Detay yayıncılık, 2019)
    Şüphesiz zengin bir mutfak kültürü ve çok geniş bir gastronomi yelpazesine sahip bir ülkeyiz. Her kent mutfağı üzerine ciltler dolusu eserler yayınlanabilir. Bizim amacımız burada ulusal gastronomiye bir özet veya giriş ...
  • Keskin, Emrah; Sezen, Nevres (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2022-06-30)
    Festivaller, insanların önceden planlanmış belirli gün ve saatlerde, belirli bir amacı gerçekleştirmek veya kutlama yapmak için çeşitli aktiviteleri deneyimlediği, eğlendiği ve çeşitli sosyal çevrelerle iletişim kurduğu ...
  • Koçak, İsmail; Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Aksaray Üniversitesi, 2012-09-22)
    Çalışma Hacıbektaş ilçesinin inanç turizmi potansiyelini araştırmayı amaçlamaktadır. Bu amaca ulaşmak için 2012 yılında inanç turizmi açısından değeri olan yerlerde alan çalışması ve gözlemler yapılmıştır. Bu alanlarda ...
  • Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Aksaray Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2011)
    Bu çalışmada Mustafapaşa Kasabasında yaşayan yerel halkın turizme bakış açıları belirlenmeye çalışılmıştır. 2011 yılı Ocak ve Şubat ayları içerisinde Mustafapaşa’da yaşayan 500 kişi ile yapılan anketin verileri ...
  • Koçak, İsmail; Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2012-05-18)
    Günümüzde turizm ülkelerin ekonomilerinin gelişmesinde ve insanların refah düzeylerinin artmasında önemli bir olgudur. Turizmin ülkelerde gelişmesi için kaliteli bir turizm eğitiminin verilmesi şarttır. Bu çalışmada Nevşehir ...
  • Keskin, Emrah; Aktaş, Ferzan (Detay yayıncılık, 2022-09)