Yazar "Örgün, Emrah" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Yazar "Örgün, Emrah" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Aydın, Şule; Keskin, Emrah; Erol, Günay; Örgün, Emrah (Detay Yayıncılık, 2020)
  • Keskin, Emrah; Aksoy, Mustafa; Örgün, Emrah (I. Eurasia International Tourism Congress: Current Issues, Trends, and Indicators, 2015)
    Ayur-Veda yaklaşık olarak 5000 yıl öncesine dayanan ve Hindistan’da ortaya çıkmış bir tıp sistemi olarak ifade edilmektedir. Ayur-Veda sistemi günümüzde dünya sağlık örgütü tarafından da tanınmaya başlamış bir sistemdir. ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Akbaş Tuna, Ayşen; Tuna, Muharrem (Proceedings of 33rd International Business Research Conference, 2016)
    It is vitally important for the continuity of business that producing the quality products for creating customer satisfaction by the executive chefs who still work in tourism sector. This study was carried out to reveal ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 2017)
    Doğu Karadeniz bölgesi, doğal ve kültürel çekiciliklerinin yanında kendine özgü mutfak kültürü ve yöresel yiyecek ürünleri ile de Türkiye’nin önemli bir turistik destinasyon merkezi haline gelmektedir. Buna rağmen turistik ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Akbulut, Burcu (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2017)
    Son yıllarda gerek dünyada gerekse ülkemizde gastronomi alanında yapılan çalışmaların arttığı görülmektedir. Türkiye’de gastronomi bölümlerinin varlığı ve literatürde sıkça yer alması gastronomi kavramını derinlemesine ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 2019)
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Örgün, Emrah; Erol, Günay; Keskin, Emrah (2019-09-19)
    Kapadokya’nın merkezi konumunda bulunan Nevşehir, hem turistik hem de kültürel değerler açısından oldukça önemli bir bölgede bulunmaktadır. Nevşehir tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve aynı zamanda ...
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 2019)
    Kapadokya’nın merkezi konumunda bulunan Nevşehir, hem turistik hem de kültürel değerler açısından oldukça önemli bir bölgede bulunmaktadır. Nevşehir tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve aynı ...
  • Çolakoğlu, Savaş; Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (3. Turizm Şurası, 2017)
    Değişken özellikteki tüketici talep ve beklentilerine ayak uydurmak zorunda olan turizm sektörü, her geçen gün yeni faaliyet ve uygulamalar ile kendisinden beklenilen hizmetleri sağlamaya çalışmaktadır. Son yıllarda yapılan ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 2017)
    Günümüz dünyasında insanlar, tükettikleri yiyecek ve içecek ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istemektedirler. Yazılı-görsel basında ve sosyal medyada yiyecek ve içeceklerle ilgili haber, reklam ve tanıtımların ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2015)
    Bu çalışma Kapadokya Bölgesinde turist yoğunluğunun yüksek olduğu Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otellerde çalışmakta olan iş görenlerin sürdürülebilir turizm ile ilişkili kavramlar hakkında ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (15. Ulusal Turizm Kongresi, 2014-11-13)
    Bu çalışma Kapadokya Bölgesinde turist yoğunluğunun yüksek olduğu Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otellerde çalışmakta olan işgörenlerin sürdürülebilir turizm ile ilişkili kavramlar hakkında bilişsel ...
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali; Örgün, Emrah (Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2019)
    İnsanların birbirleri ile ilişkilerinden esinlenerek ortaya çıkan marka aşkı kavramı üründen memnun olan müşterinin ürünün markasına karşı hissettiği bağlılık derecesini ifade etmektedir. Müşterilerin markaya karşı ...
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali; Örgün, Emrah (VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 2019)
    İnsanların birbirleri ile ilişkilerinden esinlenerek ortaya çıkan marka aşkı kavramı üründen memnun olan müşterinin ürünün markasına karşı hissettiği bağlılık derecesini ifade etmektedir. Müşterilerin markaya karşı ...
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (2019)
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2018)
    Çalışmada moleküler gastronomi kavramı ve gelişim süreci ele alınmış, moleküler mutfaklarda kullanılan bazı katkı maddelerine değinilmiştir. Çalışmanın amacı Kapadokya bölgesinde yer alan Nevşehir’deki otel aşçılarının ...
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Örgün, Emrah (İşletme araştırmaları dergisi, 2021)
    Amaç – Bu çalışmanın amacı otel işletmelerinde görev yapan işgörenlerin sosyal sermayelerinin psikolojik sermayeye etkisinde örgütsel sosyalleşmenin aracılık rolünü tespit etmektir. Yöntem – Araştırmanın amaçları ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (Journal of Recreation and Tourism Research, 2017)
    Çalışan davranışları ve bu davranışların iş performansına etkisinin belirlenmesi, hizmet faktörünün belirgin bir değişken olduğu turizm sektöründe insan gücünün etkin ve verimli kullanılması açısından oldukça önemlidir. ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (Strategic Researches Academy (SRA), 2019)
  • Erol, Günay; Örgün, Emrah; Keskin, Emrah (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2019)
    Sosyal medya ağlarının gelişmesi ve insanların ihtiyaçlarının çeşitlenmesi insanların sosyal medyaya olan ilgisini de artırmıştır. Hemen hemen her ihtiyaçta olduğu gibi insanlar yeme içme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla ...