dc.contributor.author | Şen, Kemal | |
dc.date.accessioned | 2021-09-24T06:54:35Z | |
dc.date.available | 2021-09-24T06:54:35Z | |
dc.date.issued | 2016-05-05 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5193 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.title | Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi | tr_TR |
dc.type | conferenceObject | tr_TR |
dc.relation.journal | Türkiye 12. Gıda Kongresi | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/mühendislik-mimarlık fakültesi/gıda mühendisliği bölümü/gıda mühendisliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 41253 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0003-0781-6814 | tr_TR |