Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi
Şen, Kemal
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5193
Tarih:
2016-05-05
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
GIDA.pdf
Boyut:
2.193Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
[34]
Gıda Mühendisliği Bölümü altındaki programların koleksiyonları bu bölüm altında listelenir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş