Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi
Şen, Kemal
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5193
Date:
2016-05-05
Show full item record
Files in this item
Name:
GIDA.pdf
Size:
2.193Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
[34]
Gıda Mühendisliği Bölümü altındaki programların koleksiyonları bu bölüm altında listelenir.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login