Decontamination of Nuts

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yildiz, Hilal
dc.contributor.author Findik, Bahar
dc.date.accessioned 2023-01-11T07:52:20Z
dc.date.available 2023-01-11T07:52:20Z
dc.date.issued 2022-09-29
dc.identifier.citation Yildiz, H., Findik, B.T. (2022). Decontamination of Nuts. In: Shah, M.A., Mir, S.A. (eds) Microbial Decontamination of Food. Springer, Singapore. https://doi.org/10.1007/978-981-19-5114-5_8 tr_TR
dc.identifier.isbn 978-981-19-5113-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/7990
dc.language.iso eng tr_TR
dc.publisher Springer, Singapore tr_TR
dc.relation.isversionof https://doi.org/10.1007/978-981-19-5114-5_8 tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/restrictedAccess tr_TR
dc.subject Food safety tr_TR
dc.subject Microbial risks tr_TR
dc.subject Nuts tr_TR
dc.title Decontamination of Nuts tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Microbial Decontamination of Food tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 275579 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-0030-4106 tr_TR
dc.identifier.startpage 165 tr_TR
dc.identifier.endpage 192 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster