Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Örgün, Emrah
dc.contributor.author Erol, Günay
dc.date.accessioned 2022-06-15T13:40:40Z
dc.date.available 2022-06-15T13:40:40Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6939
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher BAP Birimi tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi tr_TR
dc.type project tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 59459 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-8760-643X tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster