Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restoran menülerinde kullanılması: Göreme örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.contributor.author Eren, Duygu
dc.contributor.author Sözbilen, Gülhan
dc.date.accessioned 2022-06-15T13:33:20Z
dc.date.available 2022-06-15T13:33:20Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Aydın, Ş. Eren, D., Sözbilen G,. (2018). Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restoran menülerinde kullanılması: Göreme örneği. International Gastronomy Tourism Studies Congress (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:4719203) tr_TR
dc.identifier.isbn 4719203
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6886
dc.language.iso tur tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restoran menülerinde kullanılması: Göreme örneği tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal International Gastronomy Tourism Studies Congress tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği tr_TR
dc.contributor.authorID 59459 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-8760-643X tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster