Standard recipe proposal for Turkish cuisine

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Uçuk, Ceyhun
dc.contributor.author Şahin Perçin, Nilüfer
dc.date.accessioned 2022-06-15T06:35:07Z
dc.date.available 2022-06-15T06:35:07Z
dc.date.issued 2020-06-29
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6810
dc.language.iso eng tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Standard recipe proposal for Turkish cuisine tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal 5th International EMI Entrepreneurship Social Sciences Congress tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 54525 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-7063-3247 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster