Ağdalaşma, Emülsiyon, Larding

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Güneren, Ebru
dc.date.accessioned 2022-06-14T08:09:52Z
dc.date.available 2022-06-14T08:09:52Z
dc.date.issued 2020-05
dc.identifier.citation Güneren, E. (2020) Ağdalaşma, Emülsiyon, Larding. Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay, Veli Ceylan (Ed.) Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye içinde (s. 12-333). Ankara: Detay Yayıncılık. tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6711
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Ağdalaşma, tr_TR
dc.subject Emülsiyon, tr_TR
dc.subject Larding tr_TR
dc.title Ağdalaşma, Emülsiyon, Larding tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi sözlüğü A dan Z ye tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-2669-4402 tr_TR
dc.contributor.authorID 37053 tr_TR
dc.identifier.startpage 12 tr_TR
dc.identifier.endpage 333 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster