A'dan Z'ye gastronomi sözlüğü

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Güneren, Ebru
dc.date.accessioned 2022-06-14T07:58:05Z
dc.date.available 2022-06-14T07:58:05Z
dc.date.issued 2020-05
dc.identifier.citation Güneren, E. (2020) Rendelemek, Terbiye Etmek, Trussing. Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay, Veli Ceylan (Ed.) Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye içinde (s. 461-554). Ankara: Detay Yayıncılık. tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6710
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Rendelemek tr_TR
dc.subject Terbiye Etmek, tr_TR
dc.subject Trussing tr_TR
dc.title A'dan Z'ye gastronomi sözlüğü tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi sözlüğü tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-2669-4402 tr_TR
dc.contributor.authorID 37053 tr_TR
dc.identifier.startpage 461 tr_TR
dc.identifier.endpage 554 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster