Mutfak planlaması ve mutfakta temel bölümler

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yönet Eren, Firdevs
dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.date.accessioned 2022-06-14T07:02:14Z
dc.date.available 2022-06-14T07:02:14Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Yönet Eren, F. ve Aydın, Ş. (2021). Mutfak Planlaması ve Mutfakta Temel Bölümler. Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi içinde (Ed. Prof. Dr. Lütfi BUYRUK), Detay Yayıncılık, Ankara. tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6692
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Mutfak planlaması ve mutfakta temel bölümler tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 261865 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-8912-0786 tr_TR
dc.identifier.startpage 57 tr_TR
dc.identifier.endpage 78 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster