Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Şen, Kemal
dc.date.accessioned 2021-09-24T06:54:35Z
dc.date.available 2021-09-24T06:54:35Z
dc.date.issued 2016-05-05
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5193
dc.language.iso tur tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Pastörizasyon işleminin kozan misket portakalından elde edilen meyve suyunun aroması üzerine etkisi tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal Türkiye 12. Gıda Kongresi tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/mühendislik-mimarlık fakültesi/gıda mühendisliği bölümü/gıda mühendisliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 41253 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-0781-6814 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster