Sağlıklı ve organik yiyecek-içecekler

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yılmaz, Gül
dc.contributor.author Ardıç Yetiş, Şule
dc.date.accessioned 2021-09-22T07:50:02Z
dc.date.available 2021-09-22T07:50:02Z
dc.date.issued 2021-06
dc.identifier.citation Yılmaz, G. ve Ardıç Yetiş, Ş. (2021). Sağlıklı ve organik yiyecek-içecekler. İçinde: Turizmde güncel konu ve eğilimler 3, Detay Yayıncılık, Editör: Aydın, Ş. ve Boz, M., Basım Sayısı: 1, ISBN: 978-605-254-412-9. tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-412-9
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5069
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Sağlıklı yiyecek tr_TR
dc.subject Gastronomi tr_TR
dc.title Sağlıklı ve organik yiyecek-içecekler tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Turizmde güncel konu ve eğilimler 3 tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 56949 tr_TR
dc.identifier.startpage 143 tr_TR
dc.identifier.endpage 150 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster