Aşçılık Etiği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author İlhan, İbrahim
dc.date.accessioned 2021-09-20T06:20:00Z
dc.date.available 2021-09-20T06:20:00Z
dc.date.issued 2019-03
dc.identifier.citation İlhan, İ. (2019), Aşçılık Etiği, Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları, , Editörler: Orhan İçöz ve Muzaffer Uysal, Basım Sayısı: 1, Detay Yayıncılık, Ankara. tr_TR
dc.identifier.isbn ISBN:978-605-254-085-5
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4945
dc.description.abstract Aşçılık etiği, aşçılık meslek ahlakı normlarını iyi kötü ve doğru yanlış ölçütleri ile inceleyen, değerlendiren ve açıklamaya çalışan ve aşçılık meslek ahlakı normları öneren ahlak felsefesinin alt dalıdır. tr_TR
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Aşçılık tr_TR
dc.subject Meslek ahlakı tr_TR
dc.subject Aşçılık etiği tr_TR
dc.title Aşçılık Etiği tr_TR
dc.type other tr_TR
dc.relation.journal Turizm Ansiklopedisi Türkiye Turizm ve Ağırlama Endüstrisinin Temel Kavramları tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 33545 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-6614-9356 tr_TR
dc.identifier.volume 1. Basım tr_TR
dc.identifier.startpage 32 tr_TR
dc.identifier.endpage 32 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster