Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Erol, Günay
dc.contributor.author Örgün, Emrah
dc.date.accessioned 2021-09-13T06:20:08Z
dc.date.available 2021-09-13T06:20:08Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 9786052542651
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4752
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Detay Yayıncılık tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr tr_TR
dc.contributor.authorID 46974 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6565-4265 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster