Blanchir, kesmek, soğutmak

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Yönet Eren, Firdevs
dc.date.accessioned 2021-09-09T07:32:39Z
dc.date.available 2021-09-09T07:32:39Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-605-254-253-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4688
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Blanchir, kesmek, soğutmak tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal A’dan Z’ye Gastronomi Sözlüğü tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 261865 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-8912-0786 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster