Kırsal turizmde Türk mutfağının yeri

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ardıç Yetiş, Şule
dc.date.accessioned 2021-07-01T08:29:04Z
dc.date.available 2021-07-01T08:29:04Z
dc.date.issued 2012
dc.identifier.citation Kırsal turizmde Türk mutfağının yeri , Ardıç Yetiş, Ş. (2012).. II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, 507-512., (Tam metin bildiri). tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3413
dc.language.iso tur tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Kırsal turizmde Türk mutfağının yeri tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal II. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 56949 tr_TR
dc.identifier.startpage 507 tr_TR
dc.identifier.endpage 512 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster