Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 41 results for community: Fakülteler / Faculties.
(0.033 seconds)
Toplam kayıt 41, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
5
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
I. Uluslararası Kapadokya Felsefe ve Sosyal Bilimler Kongresi (CAPASS2019) Bildiri Özetleri Kitabı.
Manav, Faruk
;
Bektaş, Oya Esra
;
Bektaş, Yener
(
2019
)
Kapadokya’da bağcılığın gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yönet Eren, Firdevs
;
Özgül Katlav, Eda
;
Tuna, Muharrem
(
2019-09-23
)
Yöneticilerin, aşçıların yetkinliklerine yönelik beklentilerinin değerlendirilmesi: Nevşehir konaklama işletmeleri örneği
Karakuş, Yusuf
;
Onat, Gökhan
;
Ardıç Yetiş, Şule
(
2018-12
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi Yayınları, Yozgat
,
2017-05-06
)
Sosyal medyada restoran imajı: Kapadokya örneği
Erol, Günay
;
Örgün, Emrah
;
Keskin, Emrah
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2019
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi
,
2017-05
)
Kapadokya'da butik otel işletmeciliğinin gelişimi ve sorunları
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Üniversitesi Yayınları
,
2012-04
)
Otel yöneticilerinin “helal otel” konsepti hakkındaki düşünceleri: Kapadokya’da bir araştırma
Buyruk, Lütfi
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Kastamonu University, Tourism Faculty
,
2019-04
)
Artan maliyetler karşısında otel mutfaklarındaki yeni uygulamalar: Kapadokya örneği
Aydemir, Durmuş Ali
;
Özen, İbrahim Akın
;
Buyruk, Lütfi
(
Kastamonu Üniversitesi
,
2018-12-27
)
Kapadokya’nın gastronomik unsurları hakkındaki turist algılarının araştırılması
Yorgancı, Bülent
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Toplam kayıt 41, listelenen: 1-10
1
2
3
4
. . .
5
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Buyruk, Lütfi (8)
Özen, İbrahim Akın (8)
Güngördü, Fevzi Volkan (5)
Belber, Burcu Gülsevil (4)
Aydemir, Durmuş Ali (3)
Dinçer, İsmail (3)
İlhan, İbrahim (3)
Sözbilen, Gülhan (3)
Tuna, Muharrem (3)
Yönet Eren, Firdevs (3)
... View More
Konu
Kapadokya (41)
Cappadocia (22)
Gastronomi (5)
Neolitik (5)
Gastronomi turizmi (4)
Turizm (4)
Bağcılık (3)
Yozgat testi kebabı (3)
Yöresel ürün (3)
Bizans (2)
... View More
Date Issued
2019 (15)
2018 (11)
2017 (7)
2016 (2)
2015 (1)
2014 (1)
2013 (1)
2012 (2)
2011 (1)