Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 33 results for community: Fakülteler / Faculties.
(0.031 seconds)
Toplam kayıt 33, listelenen: 1-10
1
2
3
4
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Identity of cheese: A research on the cheeses of The Aegean Region in Turkey
Keskin, Emrah
;
Dağ, Tuğba
(
Journal of Ethnic Food
,
2020-08-20
)
Turist rehberlerinin gastronomiye yönelik bilgi ve algı düzeylerinin tavsiye niyetine etkisi: Kapadokya örneği
Keskin, Emrah
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Yorgancı, Bülent
(
2020
)
Unutulmaz turizm deneyimi, müşteri memnuniyeti, tekrar ziyaret ve tavsiye etme niyeti arasındaki ilişkiler: Kapadokya bölgesini ziyaret eden turistlere yönelik araştırma
Keskin, Emrah
;
Sezen, Nevres
;
Dağ, Tuğba
(
Journal of Recreation and Tourism Research
,
2020
)
Duygusal zeka, kariyer uyumu ve yaşam doyumu arasındaki ilişkiler: Turizm sektörü çalışanları üzerine bir araştırma
Keskin, Emrah
;
Yayla, Özgür
;
Aktaş, Ferzan
(
İşletme Araştırmaları Dergisi
,
2020
)
Turistik seyahatlerde unutulmaz yemek deneyiminin davranışsal niyete etkisi: Gaziantep örneği
Keskin, Emrah
;
Sezen, Nevres
;
Dağ, Tuğba
(
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
,
2020
)
Aşçıların besin öğeleri hakkında bilgi düzeylerinin ölçülmesi üzerine bir araştırma
Ardıç Yetiş, Şule
;
Keskin, Emrah
(
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
,
2021
)
Türk mutfağının uluslararası bilinirliğindeki engeller ve aşçıların konu hakkındaki görüşleri
Aydın, Şule
;
Keskin, Emrah
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2021
)
Turist rehberlerinin gastronomiye yönelik bilgi ve algı düzeylerinin tavsiye niyetine etkisi: Kapadokya örneği
Keskin, Emrah
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Yorgancı, Bülent
(
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
,
2020
)
Gastronomide çocuk dostu menü uygulamaları
Keskin, Emrah
;
Sezen, Nevres
;
Yorgancı, Bülent
(
Çizgi Kitabevi
,
2021
)
Türk mutfağı
Keskin, Emrah
;
Uçuk, Ceyhun
(
Nobel Yayıncılık
,
2020
)
Toplam kayıt 33, listelenen: 1-10
1
2
3
4
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Keskin, Emrah (33)
Sezen, Nevres (9)
Ardıç Yetiş, Şule (4)
Aydın, Şule (4)
Dağ, Tuğba (4)
Solunoğlu, Ali (4)
Yorgancı, Bülent (4)
Aktaş, Ferzan (3)
Aydemir, Durmuş Ali (2)
Dönmez, Büşra (2)
... View More
Konu
Memnuniyet (4)
Gastronomi (3)
Gastronomi turizmi (3)
Gastronomy (3)
Satisfaction (3)
Algılanan değer (2)
Beslenme (2)
Bilinirlik (2)
Cappadocia (2)
Cuisine culture (2)
... View More
Date Issued
2022 (5)
2021 (8)
2020 (20)