Konu "Gastronomi" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu. listeleme

Konu "Gastronomi" için Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu. listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Erol, Günay; Çontu, Mehmet (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, 2019-11)
    Üzüm, geçmişi çok eskiye dayanan ve birçok toplumun mutfak kültüründe yer alan önemli bir yiyecektir. Özellikle Anadolu toprakları üzüm için oldukça elverişli topraklar olarak görülmektedir. Bu açıdan bakıldığında bu ...
  • İlhan, İbrahim; Kamış, Mahmut Doğan; Türk, Okan (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2016-12)
    Yerel mutfak kültürleri önemli turistik çekiciliklerinden biridir. Yerel mutfak kültürünün gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi turizm gelişiminin olumlu ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel etkilerinin artırılması ...