Konu "Bağcılık" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Konu "Bağcılık" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Yönet Eren, Firdevs; Özgül Katlav, Eda; Tuna, Muharrem (2019-09-23)
    Bu çalışmada, Türkiye’de bağcılık için önemli merkezlerden biri olan Kapadokya’da bağcılığın mevcut durumu ortaya konularak, üzümlerden elde edilen yöresel ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında nasıl değerlendirilebileceği ...
  • Yönet Eren, Firdevs; Özgül Katlav, Eda; Tuna, Muharrem (2018-10-17)
    Bu çalışmada, Türkiye’de bağcılık için önemli merkezlerden biri olan Kapadokya’da bağcılığın mevcut durumu ortaya konularak, üzümlerden elde edilen yöresel ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında nasıl değerlendirilebileceği ...