Konu "Aşçılık" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Konu "Aşçılık" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • İlhan, İbrahim (Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara, 2019-03)
    Aşçılık etiği, aşçılık meslek ahlakı normlarını iyi kötü ve doğru yanlış ölçütleri ile inceleyen, değerlendiren ve açıklamaya çalışan ve aşçılık meslek ahlakı normları öneren ahlak felsefesinin alt dalıdır.
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Akbulut, Burcu (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2017)
    Son yıllarda gerek dünyada gerekse ülkemizde gastronomi alanında yapılan çalışmaların arttığı görülmektedir. Türkiye’de gastronomi bölümlerinin varlığı ve literatürde sıkça yer alması gastronomi kavramını derinlemesine ...