Konu "Kültür" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Konu "Kültür" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu. listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Keskin, Emrah; Dönmez, Büşra; Dağ, Tuğba (Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferans, 2020)
    Anadolu coğrafyası, kucak açtığı birçok medeniyetle, kültürel farklılıklarıyla ve coğrafi çeşitliliğiyle önemli bir konuma sahiptir. Anadolu’nun sahip olduğu bu konum zengin mutfak kültürlerinin ortaya çıkmasında önemli ...
  • Yönet Eren, Firdevs; Demirel, Hüsne (2017-12-15)
    Nevşehir ilinin yeme içme kültürünü belirlemek ve günümüzde meydana gelen değişimleri ortaya koymak amacı ile planlanmış bu araştırmanın örneklemini Nevşehir’de doğup büyümüş 50 yaş ve üzerindeki 10 kadın oluşturmaktadır. ...