Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for community: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.
(0.031 seconds)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Identity of cheese: A research on the cheeses of The Aegean Region in Turkey
Keskin, Emrah
;
Dağ, Tuğba
(
Journal of Ethnic Food
,
2020-08-20
)
Gastronomik bir değer olarak Nevşehir mutfağı
Şahin Perçin, Nilüfer
;
Örgün, Emrah
;
Erol, Günay
;
Keskin, Emrah
(
2019-09-19
)
Gastronomi kavramının kelime ilişkilendirme testi aracılığıyla analizi
Keskin, Emrah
;
Örgün, Emrah
;
Akbulut, Burcu
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2017
)
Turist rehberlerinin gastronomiye yönelik bilgi ve algı düzeylerinin tavsiye niyetine etkisi: Kapadokya örneği
Keskin, Emrah
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Yorgancı, Bülent
(
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
,
2020
)
Gastronomik bir değer olarak Nevşehir mutfağı
Şahin Perçin, Nilüfer
;
Keskin, Emrah
;
Örgün, Emrah
;
Erol, Günay
(
IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi
,
2019
)
Marka aşkının davranışsal niyete etkisi
Keskin, Emrah
;
Solunoğlu, Ali
;
Örgün, Emrah
(
Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research
,
2019
)
Marka aşkının davranışsal niyete etkisi
Keskin, Emrah
;
Solunoğlu, Ali
;
Örgün, Emrah
(
VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium
,
2019
)
A field study of the place of traditional desserts produced with grape molasses (pekmez) in Cappadocia in the hotel restaurants menus
Buyruk, Lütfi
;
Kalay, Nevzat
(
Namık Kemal University, Faculty of Agriculture Department of Food Engineering
,
2013-10
)
Amasya’nın gastronomik ürünleri hakkında turizm işletmeleri sahip ve yöneticilerinin görüşlerini belirlemeye yönelik bir araştırma
Ünlü, Nefiye
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Kapadokya’nın gastronomik unsurları hakkındaki turist algılarının araştırılması
Yorgancı, Bülent
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Toplam kayıt 16, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Keskin, Emrah (7)
Buyruk, Lütfi (6)
Örgün, Emrah (5)
Aydemir, Durmuş Ali (2)
Erol, Günay (2)
İlhan, İbrahim (2)
Solunoğlu, Ali (2)
Uçuk, Ceyhun (2)
Yorgancı, Bülent (2)
Şahin Perçin, Nilüfer (2)
... View More
Konu
Gastronomy (16)
Gastronomi (14)
Local food (3)
Tourism (3)
Behavioral intention (2)
Brand love (2)
Cappadocia (2)
Career expectations (2)
Davranışsal niyet (2)
Education (2)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2021 (1)
2020 (3)
2019 (8)
2018 (1)
2017 (1)
2013 (1)