Konu "Food culture" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Konu "Food culture" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Yorgancı, Bülent; Buyruk, Lütfi (Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi, 2019-12)
    Gastronomi, ziyaretçilerin özel ilgi alanlarından biridir. Ziyaret edilen destinasyonun kültüründen beslenerek oluşur ve yerele özgüdür. Günümüzde ziyaretçiler gittikleri bölgelerin mutfak kültürünü merak etmekte ve hatta ...
  • Keskin, Emrah; Dönmez, Büşra (International Travel and Tourism Dynamics, 2020)
    İnsanın yaşamaya başladığı ilk zamanlardan günümüze kadar geçen süreç içerisinde yeme ve içme davranışı hayati unsurlardan birisi olmuştur. Bu nedenle insanlar yaşamlarının her döneminde yiyecek ve içecek elde etmek ...