Konu "Etik" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Konu "Etik" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Etik 
    Özgener, Şevki; İlhan, İbrahim (Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd. Şti., Bursa, 2020)
    Kitabın bu bölümünde ahlak ve etik kavramları, ahlak ve etik arasındaki farklılıklar, toplum ve işletmeler açısından etiğin önemi ve etik teoriler üzerinde ayrıntılı olarak durulmaktadır.
  • İlhan, İbrahim (Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara, 2019-03)
    Etik karar verme, etik standartları belirleme ve belirlenen standartlar çerçevesinde alternatif hareket tarzları arasından seçim yapmaktır.
  • İlhan, İbrahim (Erciyes Üniversitesi, Nevşehir Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, 2006-12)
    Bu bildiride; (a) Etiğin konusunu oluşturan ahlak, ahlak normu, ahlak kuramları, ahlaki yargı, ahlaki gerekçelendirme, etiğin araştırma düzeylerinin tanımlanması yoluyla etik ve etiksel karar verme; (b) Etiksel karar verme ...
  • Özgener, Şevki; Biçkes, Durdu Mehmet; İlhan, İbrahim; Ulu, Seher (Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti. Bursa, 2020)
    Bu bölümde etik ve girişimcilik ilişkisi, girişimcilerin etik açıdan özellikleri, girişimcilikte etik yaklaşımlar, girişimciler ve etik karar verme, girişimcilerin etik açısından şüpheli davranışları, girişimcinin sergilediği ...