Yazar "Erol, Günay" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Yazar "Erol, Günay" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Aydın, Şule; Keskin, Emrah; Erol, Günay; Örgün, Emrah (Detay Yayıncılık, 2020)
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 2017)
    Doğu Karadeniz bölgesi, doğal ve kültürel çekiciliklerinin yanında kendine özgü mutfak kültürü ve yöresel yiyecek ürünleri ile de Türkiye’nin önemli bir turistik destinasyon merkezi haline gelmektedir. Buna rağmen turistik ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (6. Uluslararası Multidisipliner Çalışmaları Kongresi, 2019)
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Örgün, Emrah; Erol, Günay; Keskin, Emrah (2019-09-19)
    Kapadokya’nın merkezi konumunda bulunan Nevşehir, hem turistik hem de kültürel değerler açısından oldukça önemli bir bölgede bulunmaktadır. Nevşehir tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve aynı zamanda ...
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (IV. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 2019)
    Kapadokya’nın merkezi konumunda bulunan Nevşehir, hem turistik hem de kültürel değerler açısından oldukça önemli bir bölgede bulunmaktadır. Nevşehir tarihi geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapmıştır ve aynı ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 2017)
    Günümüz dünyasında insanlar, tükettikleri yiyecek ve içecek ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istemektedirler. Yazılı-görsel basında ve sosyal medyada yiyecek ve içeceklerle ilgili haber, reklam ve tanıtımların ...
  • Şahin Perçin, Nilüfer; Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (2019)
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2018)
    Çalışmada moleküler gastronomi kavramı ve gelişim süreci ele alınmış, moleküler mutfaklarda kullanılan bazı katkı maddelerine değinilmiştir. Çalışmanın amacı Kapadokya bölgesinde yer alan Nevşehir’deki otel aşçılarının ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (Journal of Recreation and Tourism Research, 2017)
    Çalışan davranışları ve bu davranışların iş performansına etkisinin belirlenmesi, hizmet faktörünün belirgin bir değişken olduğu turizm sektöründe insan gücünün etkin ve verimli kullanılması açısından oldukça önemlidir. ...
  • Erol, Günay; Örgün, Emrah; Keskin, Emrah (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2019)
    Sosyal medya ağlarının gelişmesi ve insanların ihtiyaçlarının çeşitlenmesi insanların sosyal medyaya olan ilgisini de artırmıştır. Hemen hemen her ihtiyaçta olduğu gibi insanlar yeme içme ihtiyaçlarını gidermek amacıyla ...