Yazar "358856" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Yazar "358856" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • İlhan, İbrahim; Pala, Kenan; Doğan, Yunus (Amasya Üniversitesi Yayınları, 2022-12)
    Sürekli olarak yaşadığı yer dışına belirli bir süre ile seyahat eden bireyler, gittikleri destinasyonlarda yiyecek içecek işletmelerinde sunulan yemekleri tüketmek durumundadır. Bu kapsamda ziyaret edilen destinasyonlarda ...
  • İlhan, İbrahim; Pala, Kenan; Doğan, Yunus (Amasya Üniversitesi Yayınları, 2022-12)
    Turizmde kültürel çekicilik unsurlarından biri olan yöresel yemekler, turistlerin ilgisini, ziyaretçi sayısını ve memnuniyet düzeyini artırmakta, kırsal turizm yoluyla ziyaret edilen yörelerde turizmin olumlu etkilerinden ...