Konu "Gaziantep" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Konu "Gaziantep" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Parlak, Kader; Yalınız, Fatma (International Gastronomy Tourism Studies Congress- Kocaeli University, 2018-09-20)
    Vejetaryen beslenme mutfak gelişim ve değişimleri içerisinde kendine oldukça büyük bir yeredinmiştir. Ortaya çıktığı günden bu güne kadar bu beslenme tarzını seçenlerin sayısı hızlaartmıştır. Bu nedenle insanlar seyahatlerine ...
  • Keskin, Emrah; Sezen, Nevres; Dağ, Tuğba (Türk Turizm Araştırmaları Dergisi, 2020)
    Zengin bir kültüre ve tarihi geçmişe sahip olan Gaziantep, sahip olduğu mutfak kültürü ve yemekleriyle Türkiye’nin en önemli gastronomi şehirlerinden birisidir ve çok sayıda turist tarafından ziyaret ...