Browsing Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü by Subject "Bağcılık"

Browsing Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü by Subject "Bağcılık"

Sort by: Order: Results:

  • Yönet Eren, Firdevs; Özgül Katlav, Eda; Tuna, Muharrem (2019-09-23)
    Bu çalışmada, Türkiye’de bağcılık için önemli merkezlerden biri olan Kapadokya’da bağcılığın mevcut durumu ortaya konularak, üzümlerden elde edilen yöresel ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında nasıl değerlendirilebileceği ...
  • Yönet Eren, Firdevs; Özgül Katlav, Eda; Tuna, Muharrem (2018-10-17)
    Bu çalışmada, Türkiye’de bağcılık için önemli merkezlerden biri olan Kapadokya’da bağcılığın mevcut durumu ortaya konularak, üzümlerden elde edilen yöresel ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında nasıl değerlendirilebileceği ...