Yazar "114183" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Yazar "114183" için Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Buyruk, Lütfi; Aydemir, Durmuş Ali (2022)
    The number of halal business hotel concept in Turkey in recent years, especially in regions where intensive maritime tourism has been increasing. However, there are no such hotels in the Cappadocia destination. The main ...
  • Buyruk, Lütfi (Detay Yayıncılık, 2014-04)
    Kariyer engelleri, turizm endüstrisinde çalışanların önlerine çıkan önemli sorunlardan birisidir. Bireyin çeşitli nedenlerle, çalıştığı işletmedeki kariyer beklentilerine karşılık alamaması, doğal olarak bireyde engellenme ...
  • Buyruk, Lütfi (Detay yayınları, 2009-10)
    Bu çalışmada, turizm alanında lisans eğitimi alan öğrencilerin, mezuniyet sonrası kariyerleri hakkındaki beklentilerini irdelemek amacı güdülmüştür. Nevşehir Üniversitesi turizm lisans öğrencilerine uygulanan anketle ...
  • Gündoğdu, Enes; Buyruk, Lütfi (2021)
    Restoran işletmelerinin menülerinde yer alan yiyecek-içeceklerle hizmet sundukları müşterilerinin beklentilerinin uyumlu olması, işletmelerin kârlılığı ve sürekliliği açısından bir gerekliliktir. Bu araştırmanın temel ...
  • Buyruk, Lütfi (Detay yayıncılık, 2018-08)
    Ziyafet ve toplantı etkinlikleri ve yönetimi yiyecek ve içecek sektöründe gün geçtikçe önemi artan ve gelir getirici faaliyetler olarak dikkat çekmektedir. Belirli bir yer ve zamanda, belli sayıda insana, önceden belirlenen ...