Konu "Turkish cuisine" için Turizm İşletmeciliği Bölümü listeleme

Konu "Turkish cuisine" için Turizm İşletmeciliği Bölümü listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Aydın, Şule; Keskin, Emrah; Aydemir, Durmuş Ali (Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2021)
    Bu çalışmanın amacı Türk mutfağının uluslararası bilinirliğindeki engelleri aşçıların görüşleri çerçevesinde değerlendirmektir. Çalışmada Türk mutfağının uluslararası bilinirliğinin önündeki engelleri tespit etmek için ...
  • Ardıç Yetiş, Şule (2020)
    Bir toplumun tarihsel parçalarından biri hiç şüphesiz yüzyılların birikimini ve çeşitliliğini taşıyan mutfak kültürüdür. Mutfak kültürü, toplumun örf-adetlerini, gelenek-göreneklerini ve alışkanlıklarını içinde ...