The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Şen, Kemal
dc.date.accessioned 2021-09-24T06:55:26Z
dc.date.available 2021-09-24T06:55:26Z
dc.date.issued 2017-05-17
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5194
dc.language.iso eng tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/mühendislik-mimarlık fakültesi/gıda mühendisliği bölümü/gıda mühendisliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 41253 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-0781-6814 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster