The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange
Şen, Kemal
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5194
Tarih:
2017-05-17
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
1.ICAFOF Conferen ...
Boyut:
488.5Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
[34]
Gıda Mühendisliği Bölümü altındaki programların koleksiyonları bu bölüm altında listelenir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş