dc.contributor.author |
Erol, Günay |
|
dc.contributor.author |
Keskin, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Aydın, Şule |
|
dc.contributor.author |
Örgün, Emrah |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-21T06:53:18Z |
|
dc.date.available |
2021-09-21T06:53:18Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5013 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.title |
Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu Ve Osmanlı mutfağı örneği |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turizm ve seyahat hizmetleri pr |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
113499 |
tr_TR |