Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu Ve Osmanlı mutfağı örneği
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu Ve Osmanlı mutfağı örneği
Erol, Günay
;
Keskin, Emrah
;
Aydın, Şule
;
Örgün, Emrah
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5013
Tarih:
2020
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
[71]
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş