dc.contributor.author |
İlhan, İbrahim |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-20T06:21:55Z |
|
dc.date.available |
2021-09-20T06:21:55Z |
|
dc.date.issued |
2020-05 |
|
dc.identifier.citation |
İlhan, İ. (2020), Temperleme, Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye), (Editörler: Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay, Veli Ceylan, Detay Yayıncılık, Ankara. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978-605-254-253-8 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4948 |
|
dc.description.abstract |
Ağartma, sebzelerin kaynayan suda kısa bir süre pişirilmesidir. |
tr_TR |
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Ağartma |
tr_TR |
dc.title |
Ağartma |
tr_TR |
dc.type |
other |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi Sözlüğü (A’dan Z’ye) |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
33545 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-6614-9356 |
tr_TR |
dc.identifier.volume |
1. Baskı |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
11 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
12 |
tr_TR |