Ağartma
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ağartma
İlhan, İbrahim
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4948
Tarih:
2020-05
Özet:
Ağartma, sebzelerin kaynayan suda kısa bir süre pişirilmesidir.
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
Ağartma Gastronomi ...
Boyut:
1.248Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
[266]
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş