Aşçılık Etiği
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Aşçılık Etiği
İlhan, İbrahim
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4945
Tarih:
2019-03
Özet:
Aşçılık etiği, aşçılık meslek ahlakı normlarını iyi kötü ve doğru yanlış ölçütleri ile inceleyen, değerlendiren ve açıklamaya çalışan ve aşçılık meslek ahlakı normları öneren ahlak felsefesinin alt dalıdır.
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
Aşçılık Etiği Turizm ...
Boyut:
2.244Mb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
[266]
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş