Aşçılık Etiği
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Aşçılık Etiği
İlhan, İbrahim
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4945
Date:
2019-03
Abstract:
Aşçılık etiği, aşçılık meslek ahlakı normlarını iyi kötü ve doğru yanlış ölçütleri ile inceleyen, değerlendiren ve açıklamaya çalışan ve aşçılık meslek ahlakı normları öneren ahlak felsefesinin alt dalıdır.
Show full item record
Files in this item
Name:
Aşçılık Etiği Turizm ...
Size:
2.244Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonu.
[266]
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login