Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrası gelişen yeni trendler

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Özen, İbrahim Akın
dc.contributor.author Akpınar, Arif
dc.date.accessioned 2022-11-09T13:44:04Z
dc.date.available 2022-11-09T13:44:04Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.citation Özen, İ. A., & Akpınar, A. Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrasi gelişen yeni trendler. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, 94-102. tr_TR
dc.identifier.isbn ISBN: 978-605-196-867-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/7727
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Çizgi Kitabevi Yayınları tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Teknoloji tr_TR
dc.subject Tüketici davranışları tr_TR
dc.subject Sağlıklı beslenme tr_TR
dc.subject Mutfak tr_TR
dc.subject Yiyecek içecek tr_TR
dc.subject COVID-19 pandemi tr_TR
dc.subject Yemek trendleri tr_TR
dc.title Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrası gelişen yeni trendler tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turist rehberliği pr. tr_TR
dc.contributor.authorID 368261 tr_TR
dc.contributor.authorID 37095 tr_TR
dc.identifier.startpage 94 tr_TR
dc.identifier.endpage 102 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster