Nevşehir yöresel mutfak ürünlerinin gastronomi turizmine kazandırılması

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Perçin Şahin, Nilüfer
dc.contributor.author Erol, Günay
dc.contributor.author Örgün, Emrah
dc.date.accessioned 2021-09-24T07:28:02Z
dc.date.available 2021-09-24T07:28:02Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5207
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher BAP BİRİMİ tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Gastronomi tr_TR
dc.subject Yöresel mutfak tr_TR
dc.title Nevşehir yöresel mutfak ürünlerinin gastronomi turizmine kazandırılması tr_TR
dc.type project tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr tr_TR
dc.contributor.authorID 46974 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6565-4265 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster