Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu Ve Osmanlı mutfağı örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Erol, Günay
dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.contributor.author Örgün, Emrah
dc.date.accessioned 2021-09-21T06:53:18Z
dc.date.available 2021-09-21T06:53:18Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5013
dc.language.iso tur tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu Ve Osmanlı mutfağı örneği tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turizm ve seyahat hizmetleri pr tr_TR
dc.contributor.authorID 113499 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster