Yazar "Akdeniz Üniversitesi/su ürünleri fakültesi/su ürünleri temel bilimleri bölümü/balıkçılık temel bilimleri anabilim dalı" için Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi (Nevsehir Journal of Science and Technology) listeleme

Yazar "Akdeniz Üniversitesi/su ürünleri fakültesi/su ürünleri temel bilimleri bölümü/balıkçılık temel bilimleri anabilim dalı" için Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi (Nevsehir Journal of Science and Technology) listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Yılmaz, Serpil; Yılmaz, İbrahim (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2017-12-21)
    İzlenebilirlik; gıda, gıdanın elde edildiği hayvan, yem veya gıdaya karıştırılması tasarlanan ya da karıştırılan maddenin üretim, işleme, dağıtım ile ilgili tüm aşamalarının izlenmesini kapsayan bir sistemdir. Bir gıda ...
  • Yılmaz, Serpil; Yılmaz, İbrahim (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2017-12-21)
    İzlenebilirlik EC 178/2002'ye göre; "gıda, yem ve gıda olarak üretilen hayvan veya gıda veya yeme katılmak amacıyla üretilen veya katılması beklenen maddeleri üretim, işleme ve dağıtımın tüm aşamalarında izleyebilmek ve ...